Muskathlon

Compassion, 16-24 oktober 2020.

Neem vooral een kijkje op de webshop!

 

In de herfstvakantie van 2020 zal ik in Afrika verblijven. Ik ga daar de halve marathon rennen om zoveel mogelijk kinderen te redden uit armoede. Op 16 oktober 2020 stap ik, samen met de andere deelnemers van Compassion, in het vliegtuig naar Tanzania!

 

Hoe ik hierbij ben gekomen en wat ik ervan verwacht, kun je allemaal gaan lezen in mijn blogs. Hiervoor kun je je aanmelden op de onderstaande website. Je kunt deze blogs ook vinden op deze website! Het plan is om zo nu en dan een blog te schrijven over de ontwikkeling van mijn conditie, van de sponsoring en van mijn overige ervaringen. Het zal een pittig jaar worden, maar zolang ik de kracht kan vinden om daarin vol te houden, wordt het ook een heel móói jaar. Ik kan namelijk eerlijk zijn - zodra ik even in alle rust stilsta bij deze keuze en bij de reis die komen gaat, krijg ik tranen in mijn ogen van geluk. Dat ik deze kans heb gekregen en dat ik dit als christen mag doen, vind ik heel erg bijzonder. Iedere keer dat ik denk aan de kinderen die ik over een jaar mee zal nemen over de finish, dank ik God in stilte. Het zal een jaar worden van hard trainen en van sponsoren, maar ik heb er ontzettend veel zin in.

 

 

Natuurlijk kan ik niet met lege handen in Tanzania aankomen.. voor iedere 1.000 euro die ik kan sponsoren, kan ik 1 kind redden uit armoede. Het streefbedrag is 10.000 euro, maar alles is meegenomen! Via mijn webshop kun je bestellingen doen. De opbrengst daarvan zal volledig naar dit goede doel gaan. Verder zal ik in het komende jaar nog meer acties gaan doen om geld bij elkaar te halen, maar ook van 'losse sponsoringen' word ik heel erg blij. Voor meer informatie kun je mij natuurlijk altijd persoonlijk benaderen!

 

Mocht je er al aan denken om een kindje te gaan sponsoren, zou dat bij Compassion kunnen voor €33 euro per maand. Als u dat kindje via mij sponsort, komt er in totaal €1000 euro op mijn teller bij. Meer informatie daarover kun je vinden via deze link.

 

Ik kijk er heel erg naar uit en ben benieuwd naar alles wat komen gaat..

 

Je kunt mij volgen via mijn blog. Meld je daar ook vooral voor aan via de website van Compassion!

 

Jullie horen van mij.

 

Rozemarijn

 


Wilt u mij sponsoren? Klik dan hier. Hartelijk bedankt!