Over mij

 

Hoi!  

 

Ik ben Rozemarijn en ik ben 24 jaar. In het dagelijks leven ben ik docent Nederlands. Ik heb destijds gekozen voor het vak Nederlands, omdat ik daar een van mijn grootste passies in kwijt kan: schrijven! Ik vind het heerlijk om met jeugdigen te werken en hoop altijd in staat te zijn hen verder te helpen. In 2018 vond ik het tijd worden om een stapje verder te gaan. Tijd om uit mijn comfortzone te stappen. Niet meer alleen voor mijzelf schrijven, maar naar de buitenwereld stappen.

 

 

De foto hierboven is een goede weergave van wie ik ben. Deze foto werd genomen op 31 januari 2018, midden in de sneeuw. Ik was de avond daarvoor aangekomen op Calgary Airport in Canada. Met veel te weinig slaap achter de rug ben ik meegegaan op de schoolreis van mijn stageschool. En daar stond ik, bovenop de berg. Ik had bereikt wat ik al zolang had gewild. De sneeuw kraakte onder mijn voeten, de ijzige lucht bevroor mijn longen, en mijn hart maakte een heel groot sprongetje. Deze foto kan mij nog altijd ontroeren. Het was mijn eerste verre reis, ik was helemaal op mezelf en ik heb fantastische weken gehad.

 

Na die weken kwam ik ook weer in een warm nest thuis. Op Schiphol stonden mijn familie en mijn vriend mij op te wachten, en toen besefte ik meer dan ooit dat mijn wereld ook in Nederland ligt. Ik heb zoveel om dankbaar voor te zijn! 

 

Ik zal regelmatig geschreven stukken gaan posten. Onder het kopje 'kalligrafie' kun je foto's vinden van mijn creaties. Dit is -naast schrijven- een hobby van mij. 

 

Tot schrijfs, 

 

Liefs,

 

Rozemarijn