Over mij

 

Hoi!  

 

Ik ben Rozemarijn en ik ben 25 jaar. Ik werk momenteel in de jeugdzorg, nadat ik vier jaar als docent Nederlands voor de klas heb gestaan. Ik volg de opleiding HBO pedagogiek, omdat ik de ontwikkeling van kinderen en de invloed van de omgeving enorm interessant vind. Daarnaast heb ik destijds gekozen voor de studie Nederlands, omdat ik daar een van mijn grootste passies in kwijt kon: schrijven! Ik vind het mooi om met jeugdigen te werken en hoop altijd in staat te zijn hen verder te helpen. Op een gegeven momemt vond ik het tijd worden om een stapje verder te gaan. Tijd om uit mijn comfortzone te stappen. Niet meer alleen voor mijzelf schrijven, maar naar de buitenwereld stappen.

 

 

De foto hierboven is een goede weergave van wie ik ben. Deze foto werd genomen op 31 januari 2018, midden in de sneeuw. Ik was de avond daarvoor aangekomen op Calgary Airport in Canada. Met veel te weinig slaap achter de rug ben ik meegegaan op de schoolreis van mijn stageschool. En daar stond ik, bovenop de berg. Ik had bereikt wat ik al zolang had gewild. De sneeuw kraakte onder mijn voeten, de ijzige lucht bevroor mijn longen, en mijn hart maakte een heel groot sprongetje. Deze foto kan mij nog altijd ontroeren. Het was mijn eerste verre reis, ik was helemaal op mezelf en ik heb fantastische weken gehad.

 

Na die weken kwam ik ook weer in een warm nest thuis. Op Schiphol stonden mijn familie en mijn vriend (nu mijn man!) mij op te wachten, en toen besefte ik meer dan ooit dat mijn wereld ook in Nederland ligt. Ik heb zoveel om dankbaar voor te zijn! Nu kijk ik vooral de grenzen over met mijn man, zoveel als we kunnen. Dat voelt extra mooi! 

 

Kijk gerust rond op deze website. Onder het kopje 'kalligrafie' kun je foto's vinden van mijn creaties. Hoewel ik nu weinig tijd heb om te tekenen, is dit -naast schrijven- een hobby van mij. 

 

Tot schrijfs, 

 

Liefs,

 

Rozemarijn