Korte verhalen

 

Hallo! Welkom op deze pagina.

 

Vroeger droomde ik er al van auteur te worden. Als ik langs de etalages van boekwinkels liep, zag ik mijn boek al in gedachten liggen. Ik vertelde het niet, maar de mensen die mij goed kenden, wisten het. Die droom heb ik nog steeds.

 

Op dit moment ben ik bezig met het schrijven van korte verhalen. Ik vind het heerlijk om van mij af te schrijven. De verhalen zijn fictief en berusten dus niet op waarheden. Het doel dat ik heb met schrijven, is dat anderen kunnen ervaren wat ík ervaar als ik schrijf: even in een andere wereld verkeren. Even álles kunnen vergeten. Als ik dat bij jou bereik, dan ben ik tevreden. Ik hoop dat je ervan geniet. Veel leesplezier!

 

Rozemarijn


 

'Plots knepen de handen, die in hun leven zoveel muziek gemaakt hadden, van schrik kort in de leuningen. Een krakend, piepend geluid in de gang was daar de oorzaak voor geweest. De vochtige ogen volgden pijlsnel hun weg naar de gesloten tussendeur. Zijn hart klopte snel, hevig. De deur ging langzaam open en in het donker van de kamer doemde een figuur op.'